Láska ve světě lichých ponožek Ve dvou je vždycky lépe. - Vareilleová, Marie (Metafora, 2020)
Alice právě dorazila do Paříže a má jediný cíl: začít od nuly a dát dohromady sebe i svůj život. Ze všech pracovních nabídek jí vyšel jen podivný start-up s neobvyklým projektem na párování ztracených ponožek. Alice to ještě netuší, ale setkání, která ji tu čekají, jí obrátí život naruby. Že by to nakonec bylo to nejlepší místo pro nový začátek?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie