Trénuj jako výsadkář Čtyřtýdenní plán pro dokonalou fyzickou kondici - McGrath, Sam (Grada, 2021)
Změňte svůj životní styl a svou fyzičku pomocí efektivního programu majora Sama McGratha - bývalého velitele legendární britské výsadkářské roty Pegasus. Nezáleží na úrovni vaší kondice, tento čtyřtýdenní výcvikový program se bude vyvíjet s vámi a pomůže vám dosáhnout těch nejambicióznějších sportovních cílů.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Sebeobrana; Trénink