Ukradený příběh - Colemanová, Elizabeth (Cosmopolis, 2021)
Vanessa se ocitla sama se dvěma syny, hypotékou a dírou v srdci tam, kde býval její manžel. A pak napsala román a potkala muže - jako by vystoupil z jeho stránek!
Keywords: Humor, satira; Humor; Milostné romány