Mukl Přežil, ale nikdy nezapomněl - Čeřovská, Petra (Cosmopolis, 2020)
Kolik ran dokáže člověk přijmout, než učiní falešné doznání? Kniha inspirovaná skutečným příběhem muže, který byl, ve vykonstruovaném procesu, odsouzen k patnácti letům odnětí svobody. V pouhých 19 letech prošel velmi krutými výslechovými metodami StB a na vlastní kůži okusil lidskou krutost v její nejsyrovější podobě.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy