Zákon karmy - Michie, David (Metafora, 2023)
Co kdyby se následky našeho chování dostavovaly ihned? O tom se jednoho rána celý svět přesvědčí. Náhle je každý dobrý skutek do pár minut odměněn a nekalosti záhy přivolávají pohromu. Jak moc by se naše životy změnily, kdybychom museli žít s okamžitou karmou? Nad tím se zamýšlí David Michie, autor bestselleru Dalajlamova kočka.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Vztahy, láska, rodina