Rajčata a papriky Na zahradě - ve skleníku - hydroponicky - Kobza, František (Grada, 2022)
Ucelená příručka o pěstování rajčat a paprik, napsána odborníky z Mendelovy univerzity.
Keywords: Zahrada; Zahradní rostliny