Skotskem po stopách seriálu Cizinka - Hrdina, Jan (Cosmopolis, 2020)
Navštivte oblíbená místa, která jsou spjatá s úspěšným seriálem Cizinka, a odhalte kouzlo skotských tradic. Kniha s bohatým obrazovým doprovodem je uceleným průvodcem po Skotsku, jeho dějinách a kultuře, kde společný jmenovatel tvoří současný fenomén Cizinka.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy; Dějiny; Průvodce