Základy klinické obezitologie 3., zcela přepracované a doplněné vydání - Hainer, Vojtěch (Grada, 2022)
Kniha odráží nejnovější pokroky ve výzkumu obezity a zabývá se epidemiologií, patogenezí, diagnózou, zdravotními riziky, léčbou a prevencí obezity.
Keywords: Metabolizmus, imunita