Flow ve sportu O budování pozitivní motivace ve sportu i v životě - Blažej, Adam (Grada, 2020)
Cokoli člověk dělá, měl by dělat na 100 %, "zakousnout se" do činnosti a nezajímat se v tu chvíli o nic jiného. A přesně to je podstata konceptu flow, který už celá léta s úspěchem využívají profesionální sportovci a současně významně obohacuje sportovní život všech, kdo pravidelně sportují. PUBLIKACE VZNIKLA NA FAKULTĚ SPORTOVNÍCH STUDIÍ, MU
Keywords: Sport, zdraví a životní styl