Kardiovaskulární rehabilitace a prevence - Dosbaba, Filip (Grada, 2023)
Kniha se stane nezbytným zdrojem informací pro nové nebo zavedené programy kardiovaskulární rehabilitace a sekundární prevence.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie