Co děláte se svým životem? - Krišnamúrti, Džiddú (Alferia, 2021)
Život může být pořádně bolestný, ale málokdy nás někdo na životní situace připraví. Natož aby nás naučil, jak zacházet sami se sebou.
Keywords: Harmonie těla a duše; Psychologie; Sebepoznání; Uvědomělý život