Byl jsem číslo 30529 Válečné vzpomínky židovského chlapce z Čech - Weinberg, Felix (Cosmopolis, 2020)
Podivuhodný příběh plný naděje a vůle žít. Felixovo dětství skončilo s příchodem nacistů. Následovalo nepředstavitelné utrpení a ztráta nejbližších lidí v nelidských podmínkách nacistických vyhlazovacích táborů.
Keywords: Historie; Memoáry, osobnosti a osudy