Z deníku dočaskářky - Ten pes je chuligán! Skutečné příběhy psích bezdomovců - Olga (Cosmopolis, 2020)
Příběhy zachráněných psů ze spolku pro opuštěná a týraná zvířata Dočasky De De psané s notnou dávkou humoru pohledem jejich dočaskářky Olgy. Blechy na člověka jdou a svědí to! Odér bobku na kalhotách neschováte aneb vítejte v realitě psích bezdomovců a jejich dočasné bytné. Koupí této knihy pomůžete nakrmit a ošetřit opuštěné a týrané zvíře.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira