Rodné domy slavných - Laudin, Radek (Grada, 2021)
Autor knihy Památná místa Járy Cimrmana, Radek Laudin, opět vyrazil hledat zajímavá místa naší země. V této knize najdete více, než 50 míst narození slavných českých herců, zpěváků, spisovatelů, skladatelů, malířů, vynálezců a dalších významných osobností naší historie. Knížka je skvělým průvodcem s tipy na krásné a pohodové rodinné výlety.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy