Strašidlo z 2. B o Vánocích - Koželuhová, Marie (Bambook, 2022)
Sourozenci Vítek a Anička jsou v nové třídě šťastní. Navíc se blíží Vánoce, jejich nejoblíbenější svátek v roce. Jenže najednou se všechno pokazí a pohroma je na spadnutí. Podaří se 2. B zachránit nejen Vánoce, ale také oblíbené strašidlo a jeho kamna?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Pohádky