Michael Thonet rodina a firma - Uhlíř, Jiří (Grada, 2021)
Zcela nová monografie o Michaelu Thonetovi a jeho světoznámém podniku. Autor popisuje život a dílo nejvýznamnější postavy v dějinách ohýbaného nábytku a růst jeho koncernu. Kniha obsahuje více než 700 barevných fotografií.
Keywords: Dějiny; Architektura