O Rozárce Čarodějné a zlobivém Pepíkovi - Martišková, Petra (Bambook, 2020)
Malá čarodějnice Rozárka nastupuje do lidské školy. Když ji ale paní učitelka posadí ke zlobivému Pepíkovi, rozhodne se mu dát pomocí čar a kouzel za vyučenou!
Keywords: Příběhy, deníky