Krutá hra - Seeck, Max (Cosmopolis, 2021)
Inspektorka Jessica Niemi řeší další záhadu uprostřed mrazivých Helsinek. Tentokrát pátrá po dvou mladých blogerech, po nichž jako by se slehla zem. Oba mají desítky tisíc fanoušků - a na poslední fotce, kterou zveřejnili, je zachycený deštěm bičovaný maják na skále uprostřed moře. A pod ním zlověstná báseň. Báseň popisující jejich smrt.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky