Vražda na blatech - Shepherd, Catherine (Cosmopolis, 2020)
Jedna dívka utopená v bažině, druhá probodená dřevěným kolíkem a třetí s podříznutým hrdlem. Všechny mají tetování na břiše. Může za tím být jeden pachatel?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky