Útočiště Jediná možnost, jak přežít, je uniknout... - Loubry, Jerome (Metafora, 2020)
Co skrývá tajemný ostrov? A co skrývá lidská mysl? Sandrine přijíždí na malý ostrov blízko pobřeží převzít majetek po zesnulé babičce. Brzy ale zjišťuje, že ostrov prostupuje nepřátelská atmosféra a obyvatelé střeží neznámé tajemství. A po několika dnech je Sandrine nalezena, jak bloumá po pláži s oblečením zmáčeným cizí krví...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky; Světová současná beletrie