Druhá sestra Doufal, že nechal minulost za sebou - teď se ho ale chystá dohnat a on se s ní musí vypořádat jednou provždy. - Nyström, Peter (Metafora, 2022)
Když je spoluzakladatelka populární internetové seznamky nalezena mrtvá, podezření padá na její sestru. Případ přistane na stole bývalého agenta FBI Johna Adderleyho, jenž se skrývá ve švédském Karlstadtu pod novou identitou. Policejní vyšetřování mu přesně zapadá do plánu, jak uniknout před lidmi, toužícími po jeho smrti. Ale není už příliš pozdě?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky