Muzikoterapie v praxi Příběhy muzikoterapeutických cest - 2., přepracované a doplněné vydání - Gerlichová, Markéta (Grada, 2020)
Druhé, aktualizované a doplněné vydání publikace, která je určena zejména fyzioterapeutům, ergoterapeutům, logopedům, ale i dalším terapeutickým oborům. Využijí ji lékaři i zdravotní sestry. Inspirovat může učitele, speciální pedagogy, specialisty z oboru sociální práce i rodiče.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník