Rozhýbej svůj jazýček - nové hry Rozvoj řeči hravě - Kubáčová, Veronika (Grada, 2021)
Druhý díl knihy Rozhýbej svůj jazýček - zábavné hry pro rozvoj řeči nabízí hry na rozvoj celého těla: pohybové, jazykové, smyslové, dechové, výtvarné... a v neposlední řadě také veselé písničky a básničky. Užijte si s dítětem hravé, povídavé chvíle nad touto knihou a pomozte mu s rozvojem řeči!
Keywords: Rady pro rodiče; Říkadla, básničky, písničky