Škola jednorožců - Kouzelný tým - Chapmanová, Linda (Bambook, 2020)
Je tu konec školního roku a spousta zábavných aktivit. Ale nejdřív musí jednorožci složit zkoušky. Všichni se pilně učí. Jenom Troy má lepší plán. Viky zjistí, co se chystá udělat a ví, že se kamarád řítí do pořádného maléru. Zvládne mu pomoct, než bude příliš pozdě?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy; První čtení; Příběhy, deníky