Škola jednorožců - Přehlídka mazlíčků - Chapmanová, Linda (Bambook, 2020)
​Již páté pokračování série Škola jednorožců! Chystá se přehlídka mazlíčků. Viky se nemůže dočkat, ale Bouřlivák se začíná chovat velmi podivně. Co ho asi trápí? Může to souviset s přehlídkou?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy