Žena, která lovila sama - Jonsson, Magnus (Metafora, 2021)
Kryptolozka Linn Ståhlová je přesvědčená, že se svým bojem proti neonacistům už skončila. Když se ale její dávní přátelé z Antifašistické akce stanou obětí brutálního útoku a dojde k zákeřné vraždě, spojí opět síly s inspektory Stenlanderem a Svenssonem. Po stopách neonacistů, kteří jí a její rodině usilují o život, se však vydává na vlastní pěst...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky