Mrchožrouti NENÁVIST se stupňuje - Jonsson, Magnus (Metafora, 2021)
Sídlo banky SEB ve Stockholmu se ocitne pod palbou odstřelovačů. Před budovou zůstane ležet několik mrtvých, ale pachatelé uniknou. Stalo se snad Švédsko dějištěm dalšího teroristického útoku? Detektivové Rickard Stenlander a Erik Svensson mezi oběťmi brzy nacházejí nečekanou souvislost, na jejímž základě je k případu přizvána také Linn Ståhlová...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky