Dělej něco! České a slovenské fanziny a budování alternativních scén - Šima, Karel (Grada, 2021)
Víte, co je fanzin? Pojem je složen z anglických slov "fan" a "magazine", a označuje tedy fanouškovský časopis. V Čechách a na Slovensku jich vycházely stovky. Fanziny mají vlastní kulturu, osobitý slovník a typickou grafiku. O tom všem se píše v této unikátní publikaci.
Keywords: Žurnalistika a komunikace