Poslední na seznamu Ne každý si zaslouží druhou šanci - Nyström, Peter (Metafora, 2020)
Když je agent FBI John Adderley odhalen drogovým kartelem, který infiltroval, výsledkem je střelba, krev a hlavně zbraní u spánků - ale i zaklapnutá želízka. Obvinění končí u soudu a John v programu na ochranu svědků... ve švédském Karlstadu, kde se přidává k policejní jednotce pro vyšetřování odložených případů. A tím jeho problémy teprve začínají.
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky