Odložená spravedlnost Kde ji máme hledat? - Čepek, Petr (Cosmopolis, 2020)
Kniha Odložená spravedlnost zve příznivce chytrých detektivek ke spolupráci při objasnění vraždy krásné středoškolačky. Vše nasvědčuje tomu, že pachatelem je zkrachovalý galerista, avšak v dílech Petra Čepka zpravidla nic nebývá takové, jak se na první pohled zdá... Detektivní román Odložená spravedlnost rozhodně nebudete chtít odložit.
Keywords: Česká současná beletrie; Krimi, detektivky