Nefritová lilie Rodinné tajemství, které sahá až do daleké Šanghaje za druhé světové války - Manningová, Kirsty (Metafora, 2021)
Australance Alexandře zůstal po matce jenom nefritový přívěšek ve tvaru lilie. Když se hrdinka ocitne v hluboké životní krizi a zároveň zjistí, že jí umírá milovaný dědeček, rozhodne se vydat na cestu hledání svých kořenů, za tajemstvím své rodiny, do Šanghaje. Román o minulosti, která má sílu měnit přítomnost, o síle přátelství, odvahy a lásky.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Historické romány; Světová současná beletrie