Metabolický motor - Pontzer, Herman (Metafora, 2022)
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu - evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví. Odhalte jednou provždy jeho tajemství a kompletně změňte přístup k jídlu, pohybu i životu!
Keywords: Harmonie těla a duše; Životní styl