Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy 2., doplněné vydání - Jelínková, Ilona (Grada, 2020)
Druhé vydání úspěšné učebnice přináší aktualizované informace o zdraví, nemoci a prevenci. Seznamuje s vyšetřovacími metodami, anamnézou, diagnostikou, objektivními a subjektivními příznaky nejčastějších onemocnění. Součástí je i kapitola farmakologie.
Keywords: Ostatní odborné předměty