Rehabilitační ošetřování v klinické praxi - Dosbaba, Filip (Grada, 2021)
Prakticky využitelná publikace pro sestry a ostatní zdravotnický personál v každodenní praxi. Zahrnuje základní formy pasivního a aktivního cvičení, polohování, vertikalizaci a provádění základních respiračních technik. Ideálním výsledkem celého procesu je maximálně soběstačný a mobilní pacient.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory