Trauma-informovaný přístup v sociální práci - Klepáčková, Olga (Grada, 2020)
Kniha přináší zejména odborným pracovníkům pomáhajících profesí a studentům sociálně zaměřených oborů nový úhel pohledu na klienty a jejich potřeby. Pomůže jim lépe porozumět zvláště klientům zasaženým traumatem a účinněji je podpořit.
Keywords: Sociálně zdravotnický pracovník