Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti Třetí rozšířené vydání - Stroukal, Dominik (Grada, 2021)
Od začátku koronavirové krize vzniká rekordní množství peněz. Dolarů i korun. Lidé tak čím dál více zkoumají možné alternativy. Může se takovou alternativou stát Bitcoin? Třetí vydání knihy vstupuje společně s Bitcoinem do doby, kdy se ukáže, jestli má potenciál stát se penězi budoucnosti. Krizi přežil, ale co dál?
Keywords: Finance a investování