Muž, který si hrál s panenkami Nenávist se probouzí - Jonsson, Magnus (Metafora, 2020)
NENÁVIST se probouzí... Ve Stockholmu je nalezena porcelánová panenka - mrtvá žena naaranžovaná jako krásná hračka. Policie se z nouze spojí s expertkou na šifrování a bývalou extrémní antifašistkou Linn a společně se pustí do pátrání po zvráceném vrahovi. Mezitím se ale do případu začínají nebezpečně zaplétat vlákna Linniny kontroverzní minulosti.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky