Hry na rozvoj dílčích funkcí u dětí Optické a akustické vnímání, jemná motorika a prostorová orientace - Ficová, Theodora, Lenka (Grada, 2020)
Víte, že i za "neposedností" a "zlobivostí" dětí mohou stát dílčí funkce? Pokud ne, pak držíte v ruce tu správnou knihu. A proč při rozvoji dílčích funkcí hrají hlavní roli hry? Protože pro dítě není nic přirozenějšího než hra.
Keywords: Předškolní pedagogika; Zážitková pedagogika