Podvojné účetnictví 2020 - Skálová, Jana (Grada, 2020)
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat! Výklad je jednouchý a srozumitelný. Uvnitř i účetní závěrka, rozvaha, výkazu zisku a ztráty a přílohy, cash-flow.
Keywords: Účetnictví