Básně z jazzové dásně - Koubková, Jana (Galén, 2014)
Básně z jazzové dásně nejsou jen básně, ale i texty, postřehy všeho druhu včetně citátů, které J. K. oslovují a inspirují. Je tu leccos k pobavení, zamyšlení aneb co se honí hlavou J. K. Četné fotografie dokumentují život J. K. v různých podobách. S ilustrátorem a grafikem Luďkem Bártou si padli do oka a takhle to dopadlo. Prosím buďte zvědaví - přeje Jana Koubková.
Keywords: Česká současná beletrie