Daňová evidence podnikatelů 2020 - Dušek, Jiří (Grada, 2020)
Publikace přináší praktické úplné informace o vedení daňové evidence podle nejnovější účetní a daňové legislativy roku 2020. Předností této knihy je stručný a názorný výklad. Součástí je vyplněné daňové přiznání za rok 2019.
Keywords: Daně