Data o dětech Sociálně-právní ochrana dětí v České republice v datech - Ptáček, Radek (Grada, 2022)
Jak je to ve skutečnosti se sociálně-právní ochranou dětí u nás? Pravdivá a nelítostná data, která mapují svět ohrožených dětí v České republice.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura; Sociologie