Emoční poruchy v dětství a dospívání 3., doplněné a aktualizované vydání - Pöthe, Peter (Grada, 2020)
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové. Zejména vztahové trauma patří k nejsilnějším a vývojově nejdůležitějším událostem v životě každého z nás.
Keywords: Psychologie odborná