Román z pokoje 128 Příběh o kráse a síle psaného slova, magii potkávání a kouzlu dopisů - Bonidanová, Cathy (Metafora, 2020)
Anne-Lise nalézá v hotelovém pokoji rukopis, který je víc než třicet let považovaný za ztracený. Přes námitky autora se rozhodne vypátrat, kolik majitelů za ty roky vystřídal a jak poznamenal život každého z nich. Jeden život má ale teprve zásadně proměnit - ten její. Román o síle psaného slova, magii potkávání a kouzlu dopisů.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Světová současná beletrie