7 klíčů 7 klíčů k internetu. 7 lidí, kteří je mají chránit. 7 cílů, které je třeba odstranit. - Schwarz, Asa (Metafora, 2021)
Internet - nejdůležitější vynález v dějinách a nezbytný nástroj pro fungování moderní společnosti. Aby s ním nikdo nemohl manipulovat, vyvinula Nadace pro internetovou infrastrukturu sedm klíčů, které zneužití zabraňují. Co by se ale stalo, kdyby někdo zorganizoval útok na všechny jejich držitele najednou a klíče by padly do špatných rukou?
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Světová současná beletrie