Láska a kozy na venkově Dobrodružství s vůní sýra pokračuje na francouzské kozí farmě. - Brownleeová, Victoria (Metafora, 2020)
Ellin život v Paříži se konečně ustálil. Žije se svým partnerem Sergem, oba se mají báječně a pokračují v dobrodružném objevování všemožných druhů sýra. Dokud tedy nastalou pohodu nenaruší Ellino nečekané těhotenství a Sergeovo možná až příliš velké nadšení. Rozhodne se totiž pro rodinu pořídit dům a přestěhovat Ellu z velkoměsta na kozí farmu.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Humor; Milostné romány