Háčkované příšerky - Bednářová, Lenka (Grada, 2019)
A opět je tu nová kniha háčkování! A co se pod kouzelným háčkem zrodilo tentokrát? Neuvěřitelní tvorové, podivné příšerky, roztomilá monstra, barevné postavičky z vesmíru - 20 úžasných projektů s tradičně přehlednými popisy vedenými tak, aby všechny kouzelné postavičky zvládl uháčkovat i začátečník.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi