Aktivní naděje Jak čelit zmatku naší doby a nezbláznit se - Macyová, Joanna (Alferia, 2020)
Jak čelit zmatku dnešní doby a nezbláznit se? Jak se vyrovnávat se změnou klimatu, mizejícími přírodními zdroji, ekonomickými kolapsy a environmentálním žalem? Ekofilosofka Joanna Macyová a psychiatr Chris Johnstone nabízejí cestu, která obnovuje spojení se Zemí i sebou samými.
Keywords: Harmonie těla a duše