Od oltáře do Santiaga aneb na svatební cestu pěšky - Urban, Petr (Cosmopolis, 2020)
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků. Plán zněl jasně: "Z domova, k Atlantiku, pěšky!" Tato ojedinělá a syrová zpověď vznikla spojením "objektivních zápisků" novomanžela s velmi "zkresleným deníkem" novopečené manželky.
Keywords: Humor, satira; Memoáry, osobnosti a osudy