Helmut Přiběh opravdoveho člověka - Větvička, Ladislav (Cosmopolis, 2020)
Kniha o Helmutovi, chlapci z prajzkych Ludgeřovic, který byl ikonou přelomu osmdesátých a devadesátých let na Ostravsku, vás spolehlivě vrátí o 30 let zpět. Kompilací mnoha osudů vytvořili autoři unikátní obraz ostravského antihrdiny. Věnováno všem pamětníkům... a především Helmutovi...
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira